Synttärit

Liikunnan iloa ja kikkailua synttärijuhlilla!

Akrohousella lapsesi kavereineen viettää vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat kikkailun ja temppuilun merkeissä. Kahden tunnin synttäripaketin aikana juhlaväki voi kiipellä, hyppiä, pomppia ja mutkailla kaikissa Akrohousen välineissä ja elementeissä. Mukaan juhliin vieraat tarvitsevat vain rennot vaatteet ja sisäpelikengät.

Akrohouse-synttärien eteneminen

Synttäreiden järjestäjät voivat saapua paikalle noin 10min ennen varauksen alkua. Riittää siis että sankari on itse paikalla ottamassa vieraita vastaan. Kun kaikki ovat saapuneet Akrohouselle, vieraat kootaan yhteen ja synttärivalvoja antaa alkuopastuksen. Samalla käydään läpi Akrohousen säännöt. Tämän jälkeen vieraat kirmaavat temppuilemaan ja juhlien järjestäjä voi keskittyä laittamaan tarjottavia esille partyzoneen. Akrohouse on itsessään synttäreiden ohjelma, harvoin tarvitaan ohjattua toimintaa mutta tarvittaessa ohjaaja huolehtii lapset oikeanlaiseen tekemiseen.

Tämän jälkeen vieraat saavat vapaasti toteuttaa itseään kaikissa Akrohousen välineissä koko synttärijuhlien ajan. Jos juhlavieraat haluavat, synttärivalvoja opastaa myös yhteisiin peleihin ja kisoihin.

Synttäripaketti sisältää

1. Kaikkien Akrohousen elementtien vapaan käytön kahden tunnin ajan.
2. Oman synttärivalvojan, joka antaa alkuopastuksen ja avustaa juhlavieraita koko synttärijuhlien ajan.
3. Ideoita ja vinkkejä yhteisistä kilpailuista ja peleistä.
4. Oman Partyzone -huoneen, jossa voi hengähtää temppuilun lomassa ja jonne katetaan omat tarjottavat.

Synttäripaketin hinta

Korona-ajan vuoksi vain yksityiset synttärit mahdollisia.
Huom. Omilla herkuilla myös kertakäyttöastiat ja tarjoilukulhot tuodaan itse.

2 tuntia = 130€

1,5 tuntia =105€

Synttärit maksetaan kassalla synttäripäivänä. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Tilaa heti aika lapsesi synttärijuhlille!

kati@akrohouse.com tai https://liikuttajat.fi/akrohouse
044 333 5333
Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön

Synttärikutsujen ehdot:
• Varatun synttäripaketin voi peruuttaa viikkoa ennen juhlan ajankohtaa veloituksetta. Tämän jälkeen peruutetuista varauksista perimme 30% varausmaksun ja samana päivänä peruutetusta synttäriajasta 100% maksun.
• Synttäreiden suositus minimi-ikä on 8-vuotissynttärit. Näin pystymme takaamaan sekä sankarille että vieraille mahdollisimman ikimuistoiset ja huolettomat synttärijuhlat. Pienempienkin synttärit ovat mahdollisia jos tilaajan puolelta tulee lisää valvojia.

Synttärien kutsukortit tekemättä?
Lataa Akrohousen synttärikutsu (A5)