Seurat

Urheiluseuroille monipuolista harjoittelua

Luonnollinen liikkuminen sopii oheistreeniksi lajiin kuin lajiin. Akrohousella jokainen pystyy kehittämään liikkuvuutta, tasapainoa ja ketteryyttä. Oheistreenit lajiinne sopiviksi suunnitellaan yhdessä. Ohjaaja on ensimmäisillä kerroilla tukena ja ohjaa tarvittaessa treenit kokonaan oman valmennuksen tukena. Lajitaidot kehittyvät kokonaisvaltaisen luonnollisen liikkumisen lisääntyessä.

Akrohousen tilat ja välineistö soveltuvat erinomaisesti urheiluseurojen oheistoimintaan. Monipuoliset ja mielenkiintoiset puitteet mahdollistavat eri lajien tarpeita tukevan oheisharjoittelun, jossa yhdistyvät voima, toiminnallisuus ja koordinaatio. Unohtamatta luonnollisen liikkumisen luovuutta. Tavoitteena harjoittelussa on haastavuus ja innovatiivisuus. Vain mielikuvitus on rajana, kuinka seurat voivat käyttää Akrohousesta löytyviä elementtejä ja esteitä harjoittelussa! 

Voima ja fysiikka ovat olennainen osa harjoittelua, mutta tärkeässä roolissa ovat myös tasapaino, notkeus ja keskittyminen. Harjoittelu Akrohousella mahdollistaakin perinteisten ohjelmien lisäksi luovan liikkumisen yllätyksellisyyden ja itsensä kehittämisen kaikilla harjoittelutasoilla.

Harjoittelu Akrohousella 

Harjoittelussa voidaan toteuttaa perinteisiä harjoitteluohjelmia tai hyödyntää lisäksi akrobatian ja parkourin metodeja ja henkeä. Oikeanlaisella oheisharjoittelulla kasvatetaan ja kehitetään dynaamisuutta, kestävyyttä ja tarkkuutta. Lisäksi harjoittelussa Akrohousella kehittyvät tilan hahmotus, liiketaju sekä kokonaisvaltainen kehonhallinta. 

Valitaan harjoitteluohjelmaksi mikä tahansa, löytyy Akrohouselta tilavat ja turvalliset tilat kaikkeen harjoitteluun. Harjoittelusta Akrohousella ovat tähän mennessä hyötyneet jääkiekon, cheerleadinging, jalkapallon ja vikellyksen edustajat. 

Jos joukkueesi kaipaa vaihtelua ja motivaatiota treenaamiseen, teemme mielellämme ehdotuksen harjoitteluohjelmasta. Tavoitteemme on turvallinen ja haastava harjoittelu, jossa huomioidaan päälajin sekä urheilijoiden yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. 

Tilat

Akrohouselta voi vuokrata koko tilan yksityiseen harjoittelu- tai tapahtumakäyttöön. Tällöin käytettävissä on kaikki voimistelun, akrobatian ja parkourin elementit: permantomatto, slackline, kaareva seinä, airtrack ja ilma-akrobatian välineet.

Treenaaminen Akrohousella on hauska idea myös harjoittelukauden avajaisiin tai päätökseen.

Haluatko ideoita oheisharjoitteluun? Ota yhteyttä!

Jos joukkueesi haluaa lisämotivaatiota, vaihtelua tai monipuolisuutta harjoitteluun, kerro siitä meille! Tilavuokran lisäksi tarjoamme räätälöityjä ja ohjattuja harjoittelutunteja päälajien oheisharjoitteluun. Laaditaan yhdessä teille tavoitteellinen harjoitteluohjelma ja varataan vakiovuoro. Yksityiset vakiovuorot seuroille alk. 78€/tunti. Ensimmäisen tunnin hintaan kuuluu ohjaajan opastus tilan käyttöön. Ohjattuna 98€/tunti.

Lisätietoa ja yhteydenotot

kati@akrohouse.com
044 333 5333

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön ››