Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli!

Lasten kurssit kestävät viisi kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia.

Elokuun Parkourkurssit Tiistaisin

Tarzan-temppuilu

Kurssi tiistaisin 18.8-15.9.2020  klo 17:00-17:45 (5x kurssi)

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikkumiseksi. Lapsen tulee olla 4 vuotta täyttänyt. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssilla liikumme luonnollisesti omien taitojen ja rajojen mukaan. Kiipeilemme, roikumme, ryömimme, ylitämme esteitä ja jokaisella kerralla tehdään yhdessä Tarzantemppurata.  Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on myös oiva tapa kuntoilla itse.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 paria.

Hinta 80€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Parkour-kurssi 5-7-vuotiaille

Kurssi tiistaisin 18.8-15.9.2020  klo 17:45-18:30 (5x kurssi)
KURSSI TÄYNNÄ!! Seuraava alkaa 22.9.20

Kurssilla opettelemme parkourin alkeita leikkien ja pelien muodossa. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti. Kurssille mahtuu mukaan 10 lasta. Minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä.

Hinta 65€

Parkour-kurssi 8-12-vuotiaille

Kurssi tiistaisin 18.8-15.9.2020 klo 18:30:19:30 (5x kurssi)

Lapsi ei tarvitse kokemusta lajista. Aloitamme alkeista ja etenemme sopivan haasteelliseen tahtiin. Kurssilla opetellaan parkourin alkeita sekä samalla opimme käyttämään Akrohousen loistavia puitteita. Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä.

Hinta 75€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Elokuun Airtrack kurssit keskiviikkoisin

Apina-temppuilu

Kurssi keskiviikkoisin 19.8-16.9.2020 klo 17:00-17:45 (5x kurssi)

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikuntatuokioksi. Lapsen tulee olla täyttänyt 4 vuotta. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssi tapahtuu airtrackeillä eli suurilla ilmatäytteisillä patjoilla. Teemme yhdessä kuperkeikkoja, kierimisiä, hyppyjä, pomppuja ja tasapainoharjoitteita. Kaikki liikkuminen tehdään omien taitojen puitteissa. Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on hauska keino pitää omaa kuntoa yllä.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Hinta 80€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Airtrack temppuilu 5-7 vuotiaille

Kurssi keskiviikkoisin 19.8-16.9.2020 klo 17:45-18:30 (5x kurssi)

5-7 vuotiaille oma temppukurssi joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssi vietetään joka kerta airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja. Minimi osallistujamäärä on 5 ja maksimi 10 henkilöä.

Hinta 65€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Airtrack Akrobatia 8-12- vuotiaille

Keskiviikkoisin 19.8-16.9.2020 klo 18:30-19:30 (5x kurssi)

Kurssilla temppuillaan ja akroillaan airtatckeillä, eli pehmeillä ilmapatjoilla. Harjoittelemme kuperkeikasta lähtien erilaisia kehonhallinnallisia taitoja. Näihin kuuluu mm. flikit, bäkit, saidit, voltit, kässärit jne.

Hinta 75€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on seinällä oleva pyramiditasanne jonne saa kiivetä istumaan ja odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5-10min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan. Ryhmät alkaa ja loppuu samalla minuutilla joten edelliset reippaasti pois seuraavien alta.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain. Airtrackeille ei saa mennä kengät jalassa.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.