Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli! Tämä harrastus sopii ihan kenelle tahansa.

Kurssit kestävät 3-5 kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tammikuun kurssit alkavat viikolla 3. Ilmoittautuminen aukeaa 22.12.21.

Seuraavat kurssit viikolla 8-13 (ei hiihtolomalla) ilmoittautuminen aukeaa viikolla 5

Seuraavat kurssit viikoilla 14-18 ilmoittautuminen aukeaa viikolla 10

Seuraavat kurssit viikoilla 19-23 ilmoittautuminen aukeaa viikolla 15

Kurssikalenteri 2022

Maanantaina:

PomppuParkour 5-7v klo 17-17:45

PomppuParkour 8+v klo 18-19

Tiistai:

Taapero Parkour 3-5v klo 16:45-17:30

Parkour 5-7v klo 17:45-18:30

Parkour 8+v klo 18:30-19:30 (aloittelijat)

Keskiviikko:

Parkour 8+ klo 17-18 ( jo käyneille)

PomppuParkour 8+ klo 18-19 (jo käyneille)

Torstai:

TaaperoParkour 3-5v klo 17-17:45

PerheParkour (Aik+2 alle 5v lasta) klo 18-18:45

Ilmoittaudu tästä: https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Tuntien tarkemmat kuvaukset alla.

PerheParkour (3x)

Taaperot temppuilee ohjaajan opastuksella ja vanhempien kanssa yhdessä. Tehdään temppuratoja, kieritään, pyöritään ja liikutaan luonnollisesti. Vanhemmat saa olla mukana tai seurailla sivusta touhuja vaikka vauvan kanssa. Tunnin tarkoitus on purkaa taaperon energiaa ja antaa myös vanhemmalle mahdollisuus liikkua. Hintaan sisältyy 1 aikuinen ja kaksi 5v tai alle. Aikuinen voi olla eri vaikka jokaisella kerralla. Minimi osallistujamäärä on 5 perhettä ja maksimi 8 perhettä.

Hinta 48€ https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Taapero-parkour 3-5v (3x)

3-5 vuotiaille oma harrastus on nyt tässä. Luonnollista liikkumista lapselle, iloa ja energian purkua. Teemme temppuratoja ja pompimme ilmapatjoilla. Kurssi kestää vain kolme kertaa. Helppo aloitus siis harrastusten maailmaan. Ei aikuista mukaan.

Hinta 45€ (3x kurssi)

Kurssilla on kaksi ohjaajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Minimi osallistujamäärä on 7 ja maksimi 10.

Klikkaa tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Parkour kurssit eri ikäryhmille (5x)

Kursseilla opettelemme parkourin alkeita tai edistyneempiä taitoja leikkien ja pelien muodossa. Jo käyneiden tunneilla perehdytään enemmän tekniikkaan ja pyritään hiomaan jo opittuja temppuja sekä opetellaan haastavampia taitoja. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti oli kyse sitten aloittelevista tai jo käyneistä. Kiivetään, roikutaan, ryömitään, hypitään ja liidetään menemään.

Minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä ja maksimi 10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65-75€

Ilmoittautuminen tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Pomppu Parkour (5x)

Pomppuparkour, joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssilla parkourataan ja pompitaan airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Tunnilla ollaan noin puolet ilmapatjoilla ja puolet kovilla esteillä. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja. Jo käyneet harjoittelevat voltteja ja erilaisia akrobaattisia hyppyjä ja pomppuja.

Minimi osallistujamäärä on 7 maksimi on 10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65-75€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on yksi alue jonne saa mennä odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja HETI KUN KORONA HELLITTÄÄ. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Näinä vaikeina aikoina yritämme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja taata kaikille kävijöille puhtaat ja siistit tilat harrastaa. Koronan iskiessä emme kuitenkaan voi palauttaa kurssimaksuja. Kurssit kestävät vain 3-5 kertaa. Jos joltain kerralta on sairastumisen takia pois, voi kerran tulla korvaamaan vastaavalle toiselle kurssille neljän viikon sisällä poissaolosta. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.