Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli!

Lasten kurssit kestävät viisi kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tulossa keväällä 2021…

Seniori ilmapatjatemppuilu:

Kuulostaako hurjalta? Ei suinkaan. Ilmapatjalla jo pelkkä kävely haastaa tehokkaasta sitä niin tärkeää tasapainoa. Tätä aistia tarvitsemme joka päivä ja sitä pitää pitää yllä jotta se säilyy.

Senioreiden tunnit ovat rauhallisia ja hauskoja. Ilmapatjalle mahtuu kerralla noin 5 henkilöä joten puhumme pienryhmästä. Haastamme tasapainoa ilmapatjalla tehden pieniä perusliikeitä, venytyksiä ja hiukan lihaskuntoakin. Toki saa kuperkeikankin heittää jos siltä tuntuu.

Seniorit eivät varsinaisesti ole Akrohousen kohderyhmää eli heidät pitäisi nyt tavoittaa. Tämä tunti starttaa kun päästään rajoituksista ja tarkempi aika selviää sitten. Nyt kannattaa jo kertoa tästä huikeasta uutuudesta omille lähipiirin senioreille. Toivoisimme asiakkaiden olevan yli 60 vuotiaita.

Kesäleirit 2021: https://liikuttajat.fi/akrohouse

9.-11.6 klo 10-14

14.-16.6 klo 10-14

17.-18.6 klo 10-14

Leireillä liikutaan, pelataan ja pidetään hauskaa. Sisällä ja ulkona. Leirille tuodaan omat eväät mukaan. Jääkaappi ja mikro löytyy. Liikuntavarustus niin ulos kuin sisällekin. Juomapullo on myös tärkeä olla mukana.

Kolmen päivän leirin hinta on 99€

Kahden päivän hinta on 75€

Ilmoittautumiset https://liikuttajat.fi/akrohouse

Toukokuun 2021 kurssit:

Taapero-parkour 3-5v torstaisin 6.-20.5 klo 17:15-18:00 (täynnä)

Taapero-parkour 15.4-29.4 klo 17:15-18:00 (täynnä)

3-5 vuotiaille oma harrastus on nyt tässä. Luonnollista liikkumista lapselle, iloa ja energian purkua. Teemme temppuratoja ja pompimme ilmapatjoilla. Kurssi kestää vain kolme kertaa. Helppo aloitus siis harrastusten maailmaan.

Hinta 40€ (3x kurssi)

Kurssilla on kaksi ohjaajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Klikkaa tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/

Akrobatia/Trikkaus lauantaisin 3.4-1.5 klo 11-12 (1 paikka jäljellä)

Ryhmä on tarkoitettu nuorille yli 9 vuotiaille jotka kaipaavat jo lisäoppia ja haasteita akrobatiassa. Olisi hyvä olla hiukan pohjaa ennen kurssille osallistumista. Tämä tarkoittaa sitä että lapsi osaa esimerkiksi kärrynpyörän ja kuperkeikan. Kurssilla opetellaan voltit eteen ja taakse, myös puolikkaina. Trikkaukseen kuuluvia erilaisia temppuja ja liikesarjoja opetellaan myös. Suurinosa kurssista ollaan airtrackeillä. Ryhmään mahtuu 10 lasta. 7 on miniosallistujamäärä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.3.

Hinta 75€

Tarzan-temppuilu (5x)

Ei järjestetä ennenkö korona hellittää….

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikkumiseksi. Lapsen tulee olla 4 vuotta täyttänyt. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssilla liikumme luonnollisesti omien taitojen ja rajojen mukaan. Kiipeilemme, roikumme, ryömimme, ylitämme esteitä ja jokaisella kerralla tehdään yhdessä Tarzantemppurata.  Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on myös oiva tapa kuntoilla itse.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Kurssille mahtuu 5 paria, minimi osallistujamäärä on 5 paria. Viimeinen ilmoittatumispäivä…. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 80€

Parkour-kurssi 5-7-vuotiaille (5x)

Tiistaisin 4.5-1.6 klo 17:15-18:00 (KURSSI TÄYNNÄ)

Torstaisin 6.5-3.6 klo 18:00-18:45 (ei tarpeeksi osallistujia)

Tiistaisin 30.3-27.4 klo 17:15-18 (KURSSI ON TÄYNNÄ)

Torstaisin 1.4-29.4 klo 18-18:45 (KURSSI TÄYNNÄ)

Kurssilla opettelemme parkourin alkeita leikkien ja pelien muodossa. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti. Kiivetään, roikutaan, ryömitään, hypitään ja liidetään menemään.

Kurssille mahtuu mukaan 10 lasta. Minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 65€ Ilmoittautuminen tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse

Parkour-kurssi 8-12-vuotiaille (5x)

Tiistaisin 4.5-1.6 klo 18:15-19:15 (KURSSI TÄYNNÄ)

Tiistaisin 30.3-27.4 klo 18:15-19:15(KURSSI TÄYNNÄ)

Tiistaisin 23.2-23.3 klo 18-19 ( KURSSI TÄYNNÄ)

Torstaisin 25.2-25.3 klo 19-20 (EI TARPEEKSI OSALLISTUJIA, EI JÄRJESTY)

Lapsi ei tarvitse kokemusta lajista ja sopii hyvin vasta-alkajille. Aloitamme alkeista ja etenemme sopivan haasteelliseen tahtiin. Kurssilla opetellaan parkourin alkeita sekä samalla opimme käyttämään Akrohousen loistavia puitteita.

Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 75€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse

Ilmistemppuilu 5-7 vuotiaille 5x

Keskiviikkoisin 5.5-2.6 klo 17:15-18:00 (ei tarpeeksi osallistujia)

Keskiviikkoisin 31.3-28.4 klo 17:15-18:00 (KURSSI TÄYNNÄ)

Keskiviikkoisin 24.2-24.3 klo 17:15-18:00 (EI TARPEEKSI OSALLISTUJIA, EI JÄRJESTY)

5-7 vuotiaille oma temppukurssi joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssi vietetään joka kerta airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja.

Minimi osallistujamäärä on 7 ja maksimi 10 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse

Ilmistemppuilu 8-12- vuotiaille. 5x

Keskiviikkoisin 5.5-2.6 klo 18:15-19:15 (ei tarpeeksi osallistujia)

Keskiviikkoisin 31.3.28.4 klo 18:15-19:15 (6 paikkaa jäljellä)

Keskiviikkoisin 24.2-24.3 klo 18-19 (Kurssi on täys)

Kurssilla temppuillaan ja akroillaan airtatckeillä, eli pehmeillä ilmapatjoilla. Harjoittelemme kuperkeikasta lähtien erilaisia kehonhallinnallisia taitoja. Kurssilla keskitytään enimmäkseen purkamaan energiaa ja pitämään hauskaa. Kurssille tullessa ei tarvita mitään kokemusta. (Lisähaastetta ja vaikeampia taitoja pääsee kehittämään akrobatia/trikkausryhmässä) Minimi osallistujamäärä on 7 lasta ja maksimi 10. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 75€ ilmoittautumaan tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse

YÖ Akro!!! Tulossa syksyllä 2021

Kauan odotettu ja paljon pyydetty. Tässä se tulee, yöleiri Akrolla.

Leiri on tarkoitettu lapsille jotka pärjää hyvin yöleirillä ilman vanhempia. Ikä on meillä vain numero eli tarkkaa rajaa tähän ei ole. Arvioisimme kuitenkin että tämä sopii yli 8 vuotiaille.

Leirillä parkourataan, pelaillaan, kisaillaan ja pidetään hauskaa. Nukutaan teltoissa jotka tulee tuoda itse. Teltat saadaan kiinnitettyä tarranauhoilla mattoon. Tarrat löytyvät talon puolesta. Teltta ei ole pakollinen. Omat makuupussit ja tyynyt. Joku saattaa haluta myös unikaverin kainaloon.

Telttakylän rakennus yhdessä lasten kanssa on ehkä illan suosituin juttu. Kukapa ei tahtoisi rakennella majoja ja pikkupesiä.

Meillä luetaan myös iltasatu joka saattaa hiukan olla jännittävä.

Leiri alkaa klo 19.00. Leiri loppuu klo 11.00.

Jotta leiri järjestyy tarvitaan osallistujia vähintään 8 lasta.

Hinta 50€ ( hintaan kuuluu iltapala, aamupala ja Kaneslimu)

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on yksi alue jonne saa mennä odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5-10min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja HETI KUN KORONA HELLITTÄÄ. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Näinä vaikeina aikoina yritämme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja taata kaikille kävijöille puhtaat ja siistit tilat harrastaa. Koronan iskiessä emme kuitenkaan voi palauttaa kurssimaksuja. Kurssit kestävät vain 3-5 kertaa ja jos koronan takia kurssi keskeytyy niin jokaisesta kerrasta jotka jää pitämättä saa vapaalipun jolla pääsee 1henkilö kahdeksi tunniksi aukioloaikoina. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.