Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli! Tämä harrastus sopii ihan kenelle tahansa.

Kurssit kestävät 3-5 kertaa. Uudet kurssit alkaa aina viiden viikon välein ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän (4päivään ennen alkua) jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Toukokuun kursseille voi ilmoittautua 11.4 alkaen ja kurssit alkavat viikolla 18.

Ilmoittaudu tästä

Tiistai:

Pomppuparkour 5-7v 17:15-18:00 (Kati) 5 kertaa

Pomppuparkour 8-12v 18-19 (Kati) 5kertaa

Keskiviikko:

TaaperoParkour 3-5v 17-17:45 (Kati) 3 kertaa

PerheParkour (3x)

Taaperot temppuilee ohjaajan opastuksella ja vanhempien kanssa yhdessä. Tehdään temppuratoja, kieritään, pyöritään ja liikutaan luonnollisesti. Vanhemmat ovat vastuussa lapsen osallistumisesta. Ohjaaja ohjaa tunnin ja jokainen osallistuu omalla tyylillä. Tunnin tarkoitus on purkaa taaperon energiaa ja antaa myös vanhemmalle mahdollisuus liikkua. Hintaan sisältyy 1 aikuinen ja kaksi 5v tai alle. Aikuinen voi olla eri vaikka jokaisella kerralla. Minimi osallistujamäärä on 5 perhettä ja maksimi 8 perhettä.

Hinta 48€ https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Taapero-parkour 3-5v (3x)

3-5 vuotiaille oma harrastus on nyt tässä. Luonnollista liikkumista lapselle, iloa ja energian purkua. Teemme temppuratoja ja pompimme ilmapatjoilla. Kurssi kestää vain kolme kertaa. Helppo aloitus siis harrastusten maailmaan. Ei aikuista mukaan.

Hinta 45€ (3x kurssi)Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Minimi osallistujamäärä on 7 ja maksimi 10.

Klikkaa tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Parkour kurssit eri ikäryhmille (5x)

Kursseilla opettelemme parkourin alkeita tai edistyneempiä taitoja leikkien ja pelien muodossa. Jo käyneiden tunneilla perehdytään enemmän tekniikkaan ja pyritään hiomaan jo opittuja temppuja sekä opetellaan haastavampia taitoja. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti oli kyse sitten aloittelevista tai jo käyneistä. Kiivetään, roikutaan, ryömitään, hypitään ja liidetään menemään.

Minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä ja maksimi 10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65-75€

Ilmoittautuminen tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Pomppu Parkour (5x)

Pomppuparkour, joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssilla parkourataan ja pompitaan airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Tunnilla ollaan noin puolet ilmapatjoilla ja puolet kovilla esteillä. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja. Jo käyneet harjoittelevat voltteja ja erilaisia akrobaattisia hyppyjä ja pomppuja.

Minimi osallistujamäärä on 7 maksimi on 10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65-75€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla, vihreällä matolla.

Kursseille saavutaan vain noin 5min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Kurssit kestävät vain 3-5 kertaa. Jos joltain kerralta on sairastumisen takia pois, voi kerran tulla korvaamaan vastaavalle toiselle kurssille neljän viikon sisällä poissaolosta. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.