Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli!

Lasten kurssit kestävät viisi kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tulossa syksyllä 2021…

Seniori ilmapatjatemppuilu:

Kuulostaako hurjalta? Ei suinkaan. Ilmapatjalla jo pelkkä kävely haastaa tehokkaasta sitä niin tärkeää tasapainoa. Tätä aistia tarvitsemme joka päivä ja sitä pitää pitää yllä jotta se säilyy.

Senioreiden tunnit ovat rauhallisia ja hauskoja. Ilmapatjalle mahtuu kerralla noin 5 henkilöä joten puhumme pienryhmästä. Haastamme tasapainoa ilmapatjalla tehden pieniä perusliikeitä, venytyksiä ja hiukan lihaskuntoakin. Toki saa kuperkeikankin heittää jos siltä tuntuu.

Seniorit eivät varsinaisesti ole Akrohousen kohderyhmää eli heidät pitäisi nyt tavoittaa. Tämä tunti starttaa kun päästään rajoituksista ja tarkempi aika selviää sitten. Nyt kannattaa jo kertoa tästä huikeasta uutuudesta omille lähipiirin senioreille. Toivoisimme asiakkaiden olevan yli 60 vuotiaita.

Elokuun kurssit alkaa viikolla 30.

Syyskuun kurssit alkaa viikolla 35.

Aikuisten sirkus/temppuilu

Keskiviikkoisin 1.-29.9 klo 19-20

Keskiviikoisin 28.7-25.8 klo 19-20 (ei toteutunut osallistujien puuttuessa)

Aikuisille tarkoitettu viiden (5) kerran kurssi. Harjoitellaan käsilläseisontaa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, voltteja (valjaat käytössä) ja erilaisia kehonhallinnallisia temppuja. Jonglööraus, tasapainopallo ja slackline kuuluvat myös kurssille. Tämä kurssi sopii vasta-alkajille ja mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Keskiviikkoisin klo 19-20

Hinta 75€

Ilmoittaudu https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit/aikuisten-sirkustemppuilu

Taapero-parkour 3-5v (3x)

Taapero-parkour 3-5v torstaisin 2.-16.9 klo 17:15-18

Taapero-parkour 3-5v lauantaisin 4.-18.9 klo 11:15-12

Taapero-parkour 3-5v torstaisin 29.7-12.8 klo 17:15-18:00 (täynnä)

3-5 vuotiaille oma harrastus on nyt tässä. Luonnollista liikkumista lapselle, iloa ja energian purkua. Teemme temppuratoja ja pompimme ilmapatjoilla. Kurssi kestää vain kolme kertaa. Helppo aloitus siis harrastusten maailmaan. Jos taapero ei olekaan halukas kurssille ilman vanhempaa voidaan jääneistä kerroista korvata vapaalipuilla joilla pääsee omatoimisesti temppuilemaan aukioloaikoina.

Hinta 43€ (3x kurssi)

Kurssilla on kaksi ohjaajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova

Klikkaa tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Parkour-kurssi 5-7-vuotiaille (5x)

Tiistaisin 31.8-28.9 klo 17:15-18:00

Tiistaisin 4.5-1.6 klo 17:15-18:00 (KURSSI TÄYNNÄ)

Kurssilla opettelemme parkourin alkeita leikkien ja pelien muodossa. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti. Kiivetään, roikutaan, ryömitään, hypitään ja liidetään menemään.

Minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65€ Ilmoittautuminen tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Parkour-kurssi 8-12-vuotiaille (5x)

Tiistaisin 31.8-28.9 klo 18-19

Tiistaisin 4.5-1.6 klo 18:15-19:15 (KURSSI TÄYNNÄ)

Lapsi ei tarvitse kokemusta lajista ja sopii hyvin vasta-alkajille. Aloitamme alkeista ja etenemme sopivan haasteelliseen tahtiin. Kurssilla opetellaan parkourin alkeita sekä samalla opimme käyttämään Akrohousen loistavia puitteita. Jokainen etenee omaan tahtiin ja kaikkien olemassa olevat taidot huomioidaan ja annetaan opetusta niiden puitteissa. Minimi osallistujamäärä on 7 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 75€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse

Pomppu Parkour 5-7 vuotiaille (5x)

Keskiviikkoisin 1.-29.9 klo 17:15-18

Keskiviikkoisin 28.7-25.8 klo 17:15-18

5-7 vuotiaille oma pomppuparkour joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssilla parkourataan ja pompitaan airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Tunnilla ollaan noin puolet ilmapatjoilla ja puolet kovilla esteillä. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja.

Minimi osallistujamäärä on 7. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65€ ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Pomppu Parkour 8-12 vuotiaille. (5x)

Keskiviikkoisin 1.-29.9 klo 18-19

Noin puolet tunnista temppuillaan ja akroillaan airtatckeillä, eli pehmeillä ilmapatjoilla. Toinen puoli menee kovilla esteillä erilaisia ratoja tehden. Harjoittelemme kuperkeikasta lähtien erilaisia kehonhallinnallisia taitoja. Kurssilla keskitytään enimmäkseen purkamaan energiaa ja pitämään hauskaa. Kurssille tullessa ei tarvita mitään kokemusta. Minimi osallistujamäärä on 7 lasta. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 75€ ilmoittautumaan tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Parkour 7-12 vuotiaille (5x)

Torstaisin 2.-30.9 klo 18-19

Kurssilla parkourataan ohjatusti mutta omalla tyylillä. Opetellaan tarkemmin esimerkiksi esteiden ylityksiä eritavoilla. Jokaisella kerralla tehdään oma pieni “rani” eli itselle sopiva lyhyt rata (ei pakollista). Ohjaajan avulla ja tuella tietysti. Sopii sekä vasta-alkajille että jo harrastuksen parissa viihtyneille. Minimi osallistujamäärä on 7. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 75€

Ilmoittaudu tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on yksi alue jonne saa mennä odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5-10min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja HETI KUN KORONA HELLITTÄÄ. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Näinä vaikeina aikoina yritämme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja taata kaikille kävijöille puhtaat ja siistit tilat harrastaa. Koronan iskiessä emme kuitenkaan voi palauttaa kurssimaksuja. Kurssit kestävät vain 3-5 kertaa ja jos koronan takia kurssi keskeytyy niin jokaisesta kerrasta jotka jää pitämättä saa vapaalipun jolla pääsee 1henkilö yhdeksi tunniksi aukioloaikoina. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.