Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli!

Lasten kurssit kestävät viisi kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tammikuussa 2021 tulossa käsilläseisonta workshopp jonka pitää suomen kovin kässärigu.

Sirkuskoulu 30.1-27.3.2021 (ei 28.2)

Lauantaisin Klo 10:45-12:00

Ilmoittauminen aukeaa pian….

Marraskuun Parkourkurssit

Tarzan-temppuilu

Seuraava kurssi tammikuussa 2021

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikkumiseksi. Lapsen tulee olla 4 vuotta täyttänyt. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssilla liikumme luonnollisesti omien taitojen ja rajojen mukaan. Kiipeilemme, roikumme, ryömimme, ylitämme esteitä ja jokaisella kerralla tehdään yhdessä Tarzantemppurata.  Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on myös oiva tapa kuntoilla itse.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 paria. Viim ilm pv 5.11. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 80€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Parkour-kurssi 5-7-vuotiaille KURSSI ON TÄYNNÄ.

Kurssi tiistaisin 10.11-8.12.2020  klo 17:45-18:30 (5x kurssi)

Tammikuun 2021 kurssi on tiistaisin 12.1-9.2.2021 klo 17:15-18:00

Kurssilla opettelemme parkourin alkeita leikkien ja pelien muodossa. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti. Kurssille mahtuu mukaan 10 lasta. Minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä. Viim ilm pv 5.11. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 65€

Parkour-kurssi 8-12-vuotiaille KURSSI ON TÄYNNÄ

Kurssi tiistaisin 10.11-8.12.2020 klo 18:30-19:30 (5x kurssi)

Tammikuun kurssi on tiistaisin 12.1-9.2.2021 Klo 18-19

Lapsi ei tarvitse kokemusta lajista ja sopii hyvin vasta-alkajille. Aloitamme alkeista ja etenemme sopivan haasteelliseen tahtiin. Kurssilla opetellaan parkourin alkeita sekä samalla opimme käyttämään Akrohousen loistavia puitteita. Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä. Viim ilm pv 5.11. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 75€

Marraskuun Airtrack kurssit keskiviikkoisin

Ilmoittautumislomakkeeseen

Ilmapatjatemppuilu 5-7 vuotiaille KURSSI ON TÄYNNÄ

Kurssi keskiviikkoisin 11.11-9.12.2020 klo 17:45-18:30 (5x kurssi)

Tammikuun kurssi on keskiviikkoisin 13.1-10.2.2021 klo 17:00-17:45

5-7 vuotiaille oma temppukurssi joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssi vietetään joka kerta airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja. Minimi osallistujamäärä on 5 ja maksimi 10 henkilöä. Viim ilm pv 5.11. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 65€

Ilmapatjatemppuilu 8-12- vuotiaille KURSSI ON TÄYNNÄ.

Keskiviikkoisin 11.11-9.12.2020 klo 18:30-19:30 (5x kurssi)

Tammikuun kurssi on tiistaisin 12.1-9.2.2021 klo 19-20

Kurssilla temppuillaan ja akroillaan airtatckeillä, eli pehmeillä ilmapatjoilla. Harjoittelemme kuperkeikasta lähtien erilaisia kehonhallinnallisia taitoja. Kurssilla keskitytään enimmäkseen purkamaan energiaa ja pitämään hauskaa. Kurssille tullessa ei tarvita mitään kokemusta. Viim ilm pv 5.11. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjaajana Kati Huusko

Hinta 75€

Stuntti-kaatuilut 13.1-10.2.2012

Keskiviikkoisin klo 17:45-19:00

Ihmetteletkö, miten elokuvissa kaatuillaan ja lennetään niin coolisti ilman että näyttelijöihin sattuu? Sattui tai ei, tule itse -myös sinä liikuntataustaton leffanörtti -turvallisesti siätiloihin pehmusteillakin oppimaan ilman tietokone-efektejä ym. illuusioita, mitä tehdä jos jalkasi lähtevät alta kun maa/portaat ovat jäässä tai tiput muuten hankalassa asennossa esim. parkouratessa. Kierimme ja vierimme sekä käymme läpi erilaisia laskeutumis- ja myös nousutapoja ja trikkejä, ammentaen vaikutteita ainakin telinevoimistelusta, parkourista ja kohellus-klovni-huumorista. Hassunhauskaa ja pelastavan käytännöllistä. Kurssi on tarkoitettu yli 12 vuotiaille ja sopii erittäin hyvin myös nuorille aikuisille.

Ohjaajana parkourammattilainen Unto “Utti” Ilkkala

Hinta 80€ minimi osallistujamäärä on 7 henkeä ja maksimi on 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset 4.1.2021 mennessä.

Klikkaa tästä ja käy kurkkaamassa…https://www.youtube.com/watch?v=dk0hJ5pKjHY&feature=youtu.be

Parkour yli 12 vuotiaille

13.1-10.2.2021

Keskiviikkoisin klo 19:05-20:20

Tule esteratailemaan juuri omien taitojesi (täysin aloittelijat ja hyvin kokeneet) puitteissa oppien: hypitään tarkasti, kiipeillään, hiivitään, tasapainoillaan, vieritään, pujahdellaan, ym. etenemistä pehmeästi kuin ninjat ja vetreästi kuin tarzan-sissit. Opetus tapahtuu yksilökohtaisesti ja turvallisesti, eikä hauskoilta esteiden ja itsensä ylittämisiltä voi välttyä.

Ohjaajana parkourammattilainen Unto “Utti” Ilkkala

Hinta 80€, minimi osallistujamäärä on 7 henkeä ja maksimi 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset 4.1.2021 mennessä

Klikkaa tästähttps://www.youtube.com/watch?v=KgWpsxxfT2A&feature=youtu.be

tai tästä https://www.youtube.com/watch?v=UieCfUjTPto&feature=youtu.be

Slackline kurssi 16.1 ja 23.1 2021 aikuisille

Slackline on joustava “kuormaliina” jolla tasapainoillaan. Slacklinetreenaaminen kehittää huimaa vauhtia tasapainoa ja vahvistaa syviä lihaksia. Släkillä treenaaminen on erittäin antoisaa koko vartalon treenia, lisäksi se on hauskaa. Liinan päällä opetellaan seisomaan, kävelemään, kääntymään, käymään kyykyssä sekä erilaisia variaatioita näistä.

Treenin rauhallisuudesta huolimatta hiki tulee taatusti. Tekeminen ei ole nopeatempoista ja tämä sopii pitkänkin liikuntatauon jälkeen hyväksi aloitukseksi.

Kurssi kestää kaksi kertaa. Kurssi on lauantaisin klo 11-12. Kurssi toteutetaan pienryhmässä. Maksimi 6 henkeä. Minimi 4 henkilöä.

Hinta 40€ ( sisältää kaksi ohjattua tuntia ja kaksi vapaalippua Akrolle jolloin voi käydä omatoimisesti treenaamassa.)

Ohjaajana Kati Huusko

Ilmoittautuminen 4.1mennessä ja se on sitova.

Ilmoittautumislomakkeeseen

Aken parkour 9-12 vuotiaille 14.1-11.2.2021

Torstaisin Klo 19:00-20:00

Tämän nuoren ja erittäin taitavan ohjaajan tunnilla opitaan siistejä moovseja ja runeja. Ohjaaja taatusti vakuuttaa ja inspiroi osallistujaa oppimaan ja rohkeasti löytämään omat taidot ja vahvuudet. Perusparkouria siis luvassa taidolla ja osallistua voi vaikka ilman kokemusta. Jo hiukan kokeneetkin saavat takuulla uusia oppeja ja oivalluksia. Tämä on loistava kurssi niille jotka ovat Akrolla jo kursseja käyneet.

Ohjaajana Akseli Virta

Hinta 75€, minimi osallistujamäärä on 7 henkeä ja maksimi 10 henkeä. ilmoittautumiset ovat sitovia.

YÖ Akro!!! Tulossa talvella 2021

Kauan odotettu ja paljon pyydetty. Tässä se tulee, yöleiri Akrolla.

Leiri on tarkoitettu lapsille jotka pärjää hyvin yöleirillä ilman vanhempia. Ikä on meillä vain numero eli tarkkaa rajaa tähän ei ole. Arvioisimme kuitenkin että tämä sopii yli 8 vuotiaille.

Leirillä parkourataan, pelaillaan, kisaillaan ja pidetään hauskaa. Nukutaan teltoissa jotka tulee tuoda itse. Teltat saadaan kiinnitettyä tarranauhoilla mattoon. Tarrat löytyvät talon puolesta. Teltta ei ole pakollinen. Omat makuupussit ja tyynyt. Joku saattaa haluta myös unikaverin kainaloon.

Telttakylän rakennus yhdessä lasten kanssa on ehkä illan suosituin juttu. Kukapa ei tahtoisi rakennella majoja ja pikkupesiä.

Meillä luetaan myös iltasatu joka saattaa hiukan olla jännittävä.

Leiri alkaa klo 19.00. Leiri loppuu klo 11.00.

Jotta leiri järjestyy tarvitaan osallistujia vähintään 8 lasta.

Hinta 50€ ( hintaan kuuluu iltapala, aamupala ja Kaneslimu)

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on seinällä oleva pyramiditasanne jonne saa kiivetä istumaan ja odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5-10min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan. Ryhmät alkaa ja loppuu samalla minuutilla joten edelliset reippaasti pois seuraavien alta.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain. Airtrackeille ei saa mennä kengät jalassa.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Näinä vaikeina aikoina yritämme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja taata kaikille kävijöille puhtaat ja siistit tilat harrastaa. Koronan iskiessä emme kuitenkaan voi palauttaa kurssimaksuja. Kurssit kestävät vain 5 kertaa ja jos koronan takia kurssi keskeytyy niin jokaisesta kerrasta jotka jää pitämättä saa vapaalipun jolla pääsee 2henkilöä kahdeksi tunniksi aukioloaikoina. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.