Etusivu

Parkour ja akroilusali
AKROHOUSE
Meillä liikutaan luonnollisesti käyttäen paikan esteitä ja aktiviteettejä.
Slide 2
Slide 1
Slide 2
Slide 3

AUKIOLOT 1.8.21 ALKAEN

LAUANTAI KLO 15-18

SUNNUNTAI KLO 15-18

Yksityiset varaukset ja syndet https://liikuttajat.fi/akrohouse/synttarityksityisetvarauksetliput

Varaa kurssi tästä https://liikuttajat.fi/akrohouse/kurssit

Yksityiset varaukset huom: Ryhmät voivat olla myös kaveriporukoita eikä aikuista välttämättä tarvita mukaan koska henkilökunta on paikalla.

Vuosijäsenet: Vuosijäsenet eivät siis maksa yksityisestä varauksesta. Jos mukaan tulee jäsenetön henkilö, maksaa yhden tunnin lippu 12€/henkilö. Vuosijäsenet varaavat yksityisen ajan suoraan Katilta 044-3335333.

Synttärit: Yksityisesti 50€/tunti +30€/varaus synttärihuoneesta.

Mikä on Akrohouse

Akrolle ei varsinaisesti ole ikärajaa mutta se on tehty isommille lapsille sekä aikuisille. Meillä pääsee kiipeämään korkealle ja sieltä pääsee myös alas aika nopeaan. Eli hiukan pitää olla kykyä arvioida omia taitoja. Omatoimisesti pärjäävä lapsi voi tulla Akrolle ilman vanhempien valvontaa.

Akrohouse on parkour ja akroilusali. Meillä liikutaan luonnollisesti käyttäen paikan esteitä ja aktiviteettejä. Kiipeämään, roikkumaan, hyppimään ja loikkimaan kutsuu mm autonrenkaat seinällä ja roikkuvat köydet. Verkkoseinälle monet hyppää spidermanin tavoin. Laatikot, kolmiot ja seinän ylitykset on mahdollista toteuttaa monella eri tavalla.
Kaarevaseinä on kuitenkin kaikkien suosikki. Tarkoituksena siis juosta 3,5m korkean seinän päälle.

Erilaisia tankoja meiltä löytyy myös joissa voit mielesi ja taitojesi mukaan kieppua menemään.

Airtrackejä meillä on kaksi erilaista joissa voi harjoitella kuperkeikasta lähtien erilaisia voltteja, flikkejä, bäkkejä ja kärrynpyöriä. Yhdistelmiä on kiva harjoitella 9 metriä pitkällä träkillä.

Parkour ja akroilukurssit ovat aina 5x kursseja jotka menee nonstoppina. Lapsi voi käydä 5 kerran kurssin ja siirtyä omatoimiseen harjoitteluun tai käydä useamman kurssin peräkkäin. Taaperoparkour 3-5v on aina 3x kurssi.

Slackline harjoittelu sopii erittäin hyvin jokaiselle tukemaan hyvää tasapainoa ja kropan hallintaa.

Lasten synttäreitä juhlitaan meillä paljon, tämä ei kuitenkaan estä muita käyttäjiä tulemasta harrastamaan parkouria. Aukioloaikoina kaikki tervetulleita, oli kalenterissa synttärivaraus tai ei.

VUOSIJÄSENYYS: kertakäynti on pituudeltaan kaksi tuntia. Tämä siksi että se on aika jolloin keskittyminen ja jaksaminen vielä riittävät turvalliseen treenaamiseen. Halutessaan voi ostaa 5€ maksavan lisämaksun per kerta jos haluaa viettää pidempään esimerkiksi viikonloppuna. Tällöin kannattaa varata evästä mukaan. Vuosijäsenyys ei koske synttäreille osallistuvia eikä kurssilaisia.

Kuntokeitaan asiakkaiden lapset joilla on vuosijäsenyys Akrolle voivat käyttää Akroa myös aukiolojen ja kurssitoiminnan ulkopuolella. Valot syttyvät ja sammuvat itsekseen. Airtrackin saa päälle kun laittaa töpselin seinään. Muistattehan ottaa sen pois jos olette viimeisiä käyttäjiä.

Akrohouse somessa

Mitä tapahtuu Akrohousen somessa? Tsekkaa täältä ajantasaiset uutiset ja kuulumiset Akrohousen somekanavista.

Muista seurata meitä sekä Facebookissa että Instagramissa!