Preloader
 

Uutiset

Koti / Uutiset / YöAkroWarrior oli ihan huima!

YöAkroWarrior oli ihan huima!

Historian ensimmäinen YöAkroWarrior ennakkoilmoitettiin kovaksi jutuksi. Oikeasti leiri oli vieläkin kovempi juttu!

Leiriväki saapui perjantai-iltapäivänä innokkain mielin ja sekalaisin odotuksin Akrohouselle. Neljän hengen joukkueet muodostuivat helposti ja joukkueille jaettiin tiimihuivit. Niitä käytettiin leirin kilpailutilanteissa, muun ajan touhuttiin yhtenä porukkana.

Leiri koostui tehtävistä ja kilpailuista, joita suoritettiin joukkueittain. Tehtävien ratkominen oli hauskaa ja haastavaa, välillä vähän jännittävääkin. Viimeinen tehtävä kun suoritettiin osaksi ulkona, hämärtyvässä illassa. Kisojen välissä temppuiltiin ja liikuttiin vapaasti – kukin missäkin Akrohousen elementissä.

Koko leirin ajan tunnelma oli rento ja kodikas, puhallettiin yhteen hiileen vaikka asetelma olikin välillä ”tytöt vs. pojat”. Toisten perään katsottiin tiiviisti kaiken aikaa.

Lapset nauttivat telttakylän rakentamisesta ja retkihengessä herkkujen syömisestä.

Vaikka perinteinen iltasatu aluksi naurattikin koko porukkaa, hiljentyi kaikki vuorollaan kuuntelemaan sitä. Teltoissa nukkuminen oli jännää ja uni maittoi aktiivisen päivän päätteeksi.

Aamun tullen nautittiin maittava aamiainen ja ryhdyttiin ratkomaan uuden päivän uusia haasteita.
Leiri päättyi telttakylän purkuun.

Leiriemäntä Kati niputtaa yhteen lauseeseen historian ensimmäinen YöAkroWarriorin: Tarpeeksi en pysty hehkuttamaan sitä, että meillä kaikilla oli oikeesti tosi kivaa!

Seuraava survival-henkinen leiri onkin jo tulossa syyskuun alussa. Leirille on vielä tilaa, joten ilmoittaudu heti mukaan!
Lue lisää ja ilmoittaudu  

Kuvakollaasissa hiukan leirin vauhdikasta tunnelmaa !