Kurssit ja leirit

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa ja erilaisia leirejä!

Muista siis tarkkailla kurssitoiminta-sivua sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Kaikille kursseille mukaan liikunnalliset varusteet, sisälenkkarit sekä juomapullo. Ja tietenkin iloinen, ennakkoluuloton mieli!

Lasten kurssit kestävät viisi kertaa. Uusi kurssi alkaa aina seuraavan perään ja kursseja voi käydä useamman peräkkäin. Sisältö muuttuu kurssilaisten mukaan ja takaamme kaikille omantasoisia haasteita sekä onnistumisia. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumis päivän jälkeen peruttu kurssi veloitetaan kokonaisuudessaan.

SYYSLOMAN AKTIVITEETIT

Tyttöjen Glitteri Akrojamit 13.10.20 klo 11-14

Hemmotteluhetki liikkumisen parissa yli 8 vuotiaille tytöille. Jameissa opetellaan kärrynpyöriä, perhosia ja kaikenmaailman kieppumisia. Liikutaan airtrackeillä yhdessä. Kaikki taidot hyväksytään juuri sellaisina kuin ne lapsella on. Tärkeintä on yhdessä olo ja hauska liikkuminen.

Miten siihen yhdistetään glitteri? Jokainen tyttö saa scunchies hiusdonitsin, jolla tehdään pikakampaus. Glitterikasvomaalauksen ja tietysti ihanan herkullisen glitterimuffinssin joka nautitaan Kaneslimun kanssa.

Kurssi on TIISTAINA 13.10.20 klo 11-14

Sitovat ilmoittautumiset 8.10 mennessä linkin kautta.

Minimi osallistuja määrä on 7 lasta.

Hinta 33,- sisältää ohjauksen, pikakampauksen hiusdonitsilla, glitterikasvomaalauksen, syötävän glitterimuffinssin sekä Kaneslimun.

Ilmoittautumislomakkeeseen

Parkourleiri 14.-15.10 klo 10-15

Leirillä liikutaan luonnollisesti ja omaan tyyliin. Ohjattua ja valvottua toimintaa yli 8 vuotiaille, sekä lounas kumpanakin päivänä. Mukaan kuitenkin omia eväitä jotta jaksaa temppuilla.

Päihitetään kaarevaseinä, hypätään hämähäkkihyppyjä ja opetellaan jongleeraamaan. Liikutaan esteiden yli ja ali. Roikutaan kun apinat tai liikutaan kun laiskiaiset. Ulkoillaankin jos ei kauheeta myrskyä pukkaa. Puhtaat lenkkarit ja juomapullo sekä ulkoiluvaatetus mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset linkin kautta viim 8.10.20 Minimi osallistujamäärä 7 lasta.

Kahdenpäivän leirin hinta on 57€ (sis lounas)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Pizzaa ja Parkouria 16.10.20 klo 11-14

Yksinkertaista. Parkourataan yhdessä ja syödään pizzaa. Kaurialan Kotipizza toimittaa meille ihanan kuumat ja maistuvat pizzat. Yli 8 vuotiaille tarkoitettua ohjattua ja valvottua liikunnallista toimintaa. Oma tyyli on paras ja omilla taidoilla pärjää hyvin. Pizzankin saa syödä käsin jos haluaa. Meillä huolehditaan käsihygieniasta.

Sitovat ilmoittautumiset 8.10 mennessä linkin kautta. Minimi osallistujamäärä on 7 lasta.

Hinta 30€ (sis pizzan)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Marraskuun Parkourkurssit

Tarzan-temppuilu

Kurssi tiistaisin 10.11-8.12.2020  klo 17:00-17:45 (5x kurssi)

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikkumiseksi. Lapsen tulee olla 4 vuotta täyttänyt. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssilla liikumme luonnollisesti omien taitojen ja rajojen mukaan. Kiipeilemme, roikumme, ryömimme, ylitämme esteitä ja jokaisella kerralla tehdään yhdessä Tarzantemppurata.  Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on myös oiva tapa kuntoilla itse.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 paria. Viim ilm pv 5.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 80€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Parkour-kurssi 5-7-vuotiaille

Kurssi tiistaisin 10.11-8.12.2020  klo 17:45-18:30 (5x kurssi)

Kurssilla opettelemme parkourin alkeita leikkien ja pelien muodossa. Lapsi pääsee liikkumaan hänelle luonnollisella tavalla, omalla tyylillä ja hauskasti. Kurssille mahtuu mukaan 10 lasta. Minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä. Viim ilm pv 5.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Parkour-kurssi 8-12-vuotiaille

Kurssi tiistaisin 10.11-8.12.2020 klo 18:30-19:30 (5x kurssi)

Lapsi ei tarvitse kokemusta lajista. Aloitamme alkeista ja etenemme sopivan haasteelliseen tahtiin. Kurssilla opetellaan parkourin alkeita sekä samalla opimme käyttämään Akrohousen loistavia puitteita. Kurssille mahtuu 10 lasta, minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä. Viim ilm pv 5.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 75€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Marraskuun Airtrack kurssit keskiviikkoisin

Apina-temppuilu

Seuraava kurssi starttaa tammikuussa 2021.

Tämä kurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi ohjatuksi liikuntatuokioksi. Lapsen tulee olla täyttänyt 4 vuotta. Ylä-ikärajaa ei ole.

Kurssi tapahtuu airtrackeillä eli suurilla ilmatäytteisillä patjoilla. Teemme yhdessä kuperkeikkoja, kierimisiä, hyppyjä, pomppuja ja tasapainoharjoitteita. Kaikki liikkuminen tehdään omien taitojen puitteissa. Kurssilla myös aikuinen osallistuu joten tämä on hauska keino pitää omaa kuntoa yllä.

Kurssi kestää 5 kertaa. Jokaisella kerralla lapsen tulee olla sama, mutta arkea helpottaaksemme aikuinen voi vaihtua ja välillä se voi olla vaikka isoäiti.

Hinta 80€ (sis. aikuinen ja lapsi)

Ilmoittautumislomakkeeseen

Airtrack temppuilu 5-7 vuotiaille

Kurssi keskiviikkoisin 11.11-9.12.2020 klo 17:45-18:30 (5x kurssi)

5-7 vuotiaille oma temppukurssi joka taatusti pistää hikoiluttaan ja imaisee mehut tehokkaammastakin pakkauksesta. 5x kurssi vietetään joka kerta airtrackeillä eli joustavilla ja pehmeillä ilmapatjoilla. Kuperkeikkaa ees ja taas…suunnitellaan ja tehdään yhdessä temppuratoja. Välillä ollaan sitkeitä limaklönttejä ja välillä superninjoja. Minimi osallistujamäärä on 5 ja maksimi 10 henkilöä. Viim ilm pv 5.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 65€

Ilmoittautumislomakkeeseen

Airtrack Akrobatia 8-12- vuotiaille

Keskiviikkoisin 11.11-9.12.2020 klo 18:30-19:30 (5x kurssi)

Kurssilla temppuillaan ja akroillaan airtatckeillä, eli pehmeillä ilmapatjoilla. Harjoittelemme kuperkeikasta lähtien erilaisia kehonhallinnallisia taitoja. Näihin kuuluu mm. flikit, bäkit, saidit, voltit, kässärit jne. Viim ilm pv 5.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Hinta 75€

Ilmoittautumislomakkeeseen

YÖ Akro!!! Tulossa talvella 2021

Kauan odotettu ja paljon pyydetty. Tässä se tulee, yöleiri Akrolla.

Leiri on tarkoitettu lapsille jotka pärjää hyvin yöleirillä ilman vanhempia. Ikä on meillä vain numero eli tarkkaa rajaa tähän ei ole. Arvioisimme kuitenkin että tämä sopii yli 8 vuotiaille.

Leirillä parkourataan, pelaillaan, kisaillaan ja pidetään hauskaa. Nukutaan teltoissa jotka tulee tuoda itse. Teltat saadaan kiinnitettyä tarranauhoilla mattoon. Tarrat löytyvät talon puolesta. Teltta ei ole pakollinen. Omat makuupussit ja tyynyt. Joku saattaa haluta myös unikaverin kainaloon.

Telttakylän rakennus yhdessä lasten kanssa on ehkä illan suosituin juttu. Kukapa ei tahtoisi rakennella majoja ja pikkupesiä.

Meillä luetaan myös iltasatu joka saattaa hiukan olla jännittävä.

Leiri alkaa klo 19.00. Leiri loppuu klo 11.00.

Jotta leiri järjestyy tarvitaan osallistujia vähintään 8 lasta.

Hinta 50€ ( hintaan kuuluu iltapala, aamupala ja Kaneslimu)

Info kurssilaisille

Kursseille tultaessa jäädään odottamaan narikoille. Pukkareihin/vessaan toki saa mennä jos tarvetta on.

Kurssin alkua odotetaan narikoilla eikä välineistöön saa koskea. Poikkeus on seinällä oleva pyramiditasanne jonne saa kiivetä istumaan ja odottamaan.

Kursseille saavutaan vain noin 5-10min etukäteen. Ohjaaja kutsuu ryhmän kun on aika aloittaa. Ryhmä aloitetaan ja lopetetaan aina yhteisellä kokoontumisella. Ryhmän lopetettua siirrytään heti pois väline-alueelta ja mennään pukemaan. Ryhmät alkaa ja loppuu samalla minuutilla joten edelliset reippaasti pois seuraavien alta.

Parkouresteet eivät ole juomapullotelineitä. Juomapullot voi jättää salin reunoille tai narikoille. Sisäkenkien käyttö on suositeltavaa parkourissa, toki joku voi haluta olla paljain jaloin. Tämä on ok. Sukkasiltaan ei saa olla parkourpuolella. Airtrack kursseilla ollaan vain sukilla tai paljain varpain. Airtrackeille ei saa mennä kengät jalassa.

Vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tunteja. Oman lapsen toimintaan ei kuitenkaan saa puuttua eikä huudella ohjeita sivusta. Oman lapsen seuraaminen uudessa tilanteessa on opettava tilanne myös vanhemmalle. Monesti kuitenkin ensimmäinen kurssikerta on se kun tilanne vaikuttaa kaoottiselta. Tämä kuuluu asiaan ja ehkä seuraamaan kannattaa jäädä kurssikertojen loppupään tunneille.

Näinä vaikeina aikoina yritämme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja taata kaikille kävijöille puhtaat ja siistit tilat harrastaa. Koronan iskiessä emme kuitenkaan voi palauttaa kurssimaksuja. Kurssit kestävät vain 5 kertaa ja jos koronan takia kurssi keskeytyy niin jokaisesta kerrasta jotka jää pitämättä saa vapaalipun jolla pääsee 2henkilöä kahdeksi tunniksi aukioloaikoina. Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssille osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kurssimaksu asiakkaalta kokonaan.