Preloader
 

Kurssitoiminta

Koti / Kurssitoiminta

Akrohousella on monipuolista kurssitoimintaa!

Akrohousen kurssitoiminta on moninaista ja vaihtelevaa. Muista siis tarkkailla tätä osiota sekä meidän somea, jotta pysyt ajantasalla käynnissä olevista kursseista. Alla yhteenvetoa tällä hetkellä tulevista ja jo käynnissä olevista kursseista.

Bounce-kurssi

Harjoittelu tapahtuu pääosin Airtrackilla. Opetellaan erilaisia akrobaattisia taitoja ja perusliikkeitä ilmavan ja joustavan patjan päällä.

Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti koordinaatiota, liikkuvuutta unohtamatta. Vartalon hallinta kehittyy yhdessä syvien lihasten kanssa.

Kurssille otetaan vain 8 henkilöä, jotta varmistetaan oikea ja turvallinen oppiminen. Tästä syystä pystymme myös ottamaan eri tasoisia kurssilaisia. Kurssille ei siis varsinaisesti ole ikärajaa eikä taitojen perusteiden osaamiselle ole tarvetta.

Aloitamme perusteista ja etenemme asteittain haastavampaan. Kuperkeikasta voi lähteä liikkeelle. Tuplabäkki voi olla tavoite. Kurssilla on 2 ohjaajaa.

Aika: Perjantaisin 27.4., 4.5. , 11.5., 18.5.2018
Klo: 18.30-19.45
Hinta: 75€

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 
kati@akrohouse.com
044-3335333

Luovuutta liikkumiseen kurssi 9-12-vuotiaille!

Kurssin tavoitteena on innostaa nuori liikkumaan ja tuntemaan kehoaan paremmin. Lapsille kuuluvia luonnollisia tapoja liikkua pidetään yllä tarkoituksenmukaisesti. Näin lapsi oppii liikkumaan paremmin, tarvitsemaan sitä ja ennen kaikkea nauttimaan siitä. Onnistumisia ja itsensä voittamisen tunteita luodaan liikunnan kautta.

Kurssilla liikutaan luonnollisesti Akrohousen tarjoamia virikkeitä apuna käyttäen. Vaihtoehtoja löytyy jokaiselle kerralle, uusia juttuja jo opittujen taitojen lisäksi.

Yksi kurssin tavoitteista on saada lapsi jatkamaan harrastuksen parissa kurssin päätyttyäkin. Kurssille osallistujille tarjotaan Akrohousen kuukausikortti hintaan 50€ (norm. 65€). Kortti on henkilökohtainen.

Kurssin kesto 4 x 1 h 15 min
Hinta 75 €/hlö
Kurssipäivät keskiviikkoina 18.4., 25.4., 2.5. ja 9.5.2018
Kello 18.00-19.15

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
kati@akrohouse.com
044 333 5333