Preloader
 

Mikä on Akrohouse

Koti / Mikä on Akrohouse

Akrohouse on paikka kikkailulle, juoksulle, hypyille ja kaikenlaiselle luonnollisen liikkumisen aktivoinnille.

Löydät meiltä vaikka minkälaisia elementtejä, jotka suorastaan kutsuvat sinut temppuilemaan, kiipeämään, ponnahtamaan tai roikkumaan. Meillä kaikenlainen liikkuminen on sallittua ja suorastaan toivottua!

Pääsetkö kiipeämään kaarevan seinän päälle ja soittamaan siellä olevaa summeria? Kuinka onnistut kesyttämään SlackLinen tai miten onnistuisi yksipyöräisellä ajaminen? AirTrackillä voit harjoitella mukavasti kaikenlaisia voltteja ja kuperkeikkoja. Tule ihmeessä kokeilemaan ja haastamaan omat taitosi!

Liikkuminen on hauskaa ja saat varmasti hien pintaan!

Akrohousessa liikkuminen tapahtuu omatoimisesti ja uskomme, että löydät varmasti uudenlaisia liikunnallisia juttuja! Kaikkiin elementteihin annamme neuvoja ja ohjeita, mutta niiden käyttö on jokaisen omalla vastuulla. Akrohousella ei ole ikäräjaa, mutta lasten tulee pärjätä ilman vanhempien valvontaa.

Akrohouse on suosittu myös seurojen keskuudessa, joten saatamme toisinaan olla varattuna yksityiseen käyttöön. Tällöin aukioloajoissa on poikkeuksia, joista tiedotamme nettisivuilla ja Facebookissa.